Ideeën 200 Haardbokken Catawiki

Ideeën 200 Haardbokken Catawiki. Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk.

Vuurbokken Haardbokken Andirons Sphinx 2 Catawiki

Uitgelicht Vuurbokken Haardbokken Andirons Sphinx 2 Catawiki

2 kg deze artikelen zullen … In zeer goede staat voorstellend 2 verschillende staande figuren hoogte ca. Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit. 28 cm breedte messing voorkant:

De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand.

Het set heeft beide een mooi kopje wat lijkt op een soldaat. Haardbokken werden in de open haard gebruik om een rooster op te leggen waarop het hout werd gebrand. Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden. 33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed. Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos. In zeer goede staat voorstellend 2 verschillende staande figuren hoogte ca.

Twee Vuur Of Haardbokken Catawiki

Met bemiddelingskosten van catawiki en verzendkosten van € 18,00 erbij komt dit neer op een totaal bedrag van € 121,55. Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed. Het set heeft beide een mooi kopje wat lijkt op een soldaat. Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! 2 kg deze artikelen zullen ….. Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden.

Set Antieke Franse Haardbokken Genets Catawiki

Het set heeft beide een mooi kopje wat lijkt op een soldaat. 2 kg deze artikelen zullen … Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit. 28 cm breedte messing voorkant: 41 cm hoogte messing voorkant: De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand. De drager voor de houtblokken is van gietijzer. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk. 20 cm gewicht per stuk: 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen.

Twee Koperen Vuur Of Haardbokken Catawiki

Een stel fraaie en zeldzame boedha haardbokken. Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand. 35 cm kunnen afgehaald worden, regio utrecht, of verzonden worden

Beeldschone Antieke Haardbokken Vuurbokken Uit Frankrijk Catawiki

Het set heeft beide een mooi kopje wat lijkt op een soldaat. Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! 41 cm hoogte messing voorkant: 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed.

Tweetal Zware Haardsteunen Haardbokken Gietijzer Catawiki

2 kg deze artikelen zullen … . Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos.

Haardbokken Chenets Andrions Gietijzer Catawiki

Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen... Het set heeft beide een mooi kopje wat lijkt op een soldaat. Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit. Een stel fraaie en zeldzame boedha haardbokken. 28 cm breedte messing voorkant: Haardbokken werden in de open haard gebruik om een rooster op te leggen waarop het hout werd gebrand. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos... 28 cm breedte messing voorkant:

Twee Koperen Vuur Of Haardbokken Catawiki

Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00... Een stel fraaie en zeldzame boedha haardbokken. 20 cm gewicht per stuk: Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer.

Een Paar Geel Koperen Vergulde Vuurbokken Haardbokken Catawiki

Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden. 20 cm gewicht per stuk: 2 kg deze artikelen zullen … 41 cm hoogte messing voorkant: Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit.. Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00.

Haardbokken 2 Ijzer Gegoten Gesmeed Catawiki

2 kg deze artikelen zullen … De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand. Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit.. De voorkant van de bokken heeft een prachtige voorstelling van massief messing, met in het midden een gargoyle.

Tweetal Zware Haardsteunen Haardbokken Gietijzer Catawiki

De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt.. Een stel fraaie en zeldzame boedha haardbokken. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. 2 kg deze artikelen zullen … De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit. Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed.. Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos.

Een Stel Gietijzeren Vuurbokken Eind 19e Eeuw Catawiki

Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden... Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit.

2 Gietijzeren Haardbokken Vuurbokken Ijzer Catawiki

35 cm kunnen afgehaald worden, regio utrecht, of verzonden worden. Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! Haardbokken werden in de open haard gebruik om een rooster op te leggen waarop het hout werd gebrand. De drager voor de houtblokken is van gietijzer. Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit. In zeer goede staat voorstellend 2 verschillende staande figuren hoogte ca. De voorkant van de bokken heeft een prachtige voorstelling van massief messing, met in het midden een gargoyle. 35 cm kunnen afgehaald worden, regio utrecht, of verzonden worden.. Met bemiddelingskosten van catawiki en verzendkosten van € 18,00 erbij komt dit neer op een totaal bedrag van € 121,55.

Beeldschone Antieke Haardbokken Vuurbokken Uit Frankrijk Catawiki

41 cm hoogte messing voorkant: De drager voor de houtblokken is van gietijzer. Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit. De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand.. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed.

Twee Koperen Vuur Of Haardbokken Catawiki

Een stel fraaie en zeldzame boedha haardbokken... 33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed. De drager voor de houtblokken is van gietijzer. 35 cm kunnen afgehaald worden, regio utrecht, of verzonden worden

Vuurbokken Haardbokken Frankrijk Eind 19de Eeuw Catawiki

Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed. 28 cm breedte messing voorkant: Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk. De drager voor de houtblokken is van gietijzer. Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden!. De drager voor de houtblokken is van gietijzer.

Een Stel Gietijzeren Vuurbokken Ca 1900 Catawiki

Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden!.. 2 kg deze artikelen zullen … Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. Een stel fraaie en zeldzame boedha haardbokken. 28 cm breedte messing voorkant: De voorkant van de bokken heeft een prachtige voorstelling van massief messing, met in het midden een gargoyle. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed. 35 cm kunnen afgehaald worden, regio utrecht, of verzonden worden 33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed. 41 cm hoogte messing voorkant:. De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand.

Gietijzeren Haardbokken Catawiki

Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit. De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand. Met bemiddelingskosten van catawiki en verzendkosten van € 18,00 erbij komt dit neer op een totaal bedrag van € 121,55. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden!

Antieke Franse Haardbokken Ijzer Gegoten Gesmeed Catawiki

33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed... 2 kg deze artikelen zullen … Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. 28 cm breedte messing voorkant: De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! 33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed. 41 cm hoogte messing voorkant:.. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen.

Vuurvergulde Haardbokken Louis Quinze Stijl Ijzer Catawiki

33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed. 2 kg deze artikelen zullen … Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! 41 cm hoogte messing voorkant: Met bemiddelingskosten van catawiki en verzendkosten van € 18,00 erbij komt dit neer op een totaal bedrag van € 121,55. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer.

Roestbruine Haardbokken Vuurbokken Gietijzer Catawiki

20 cm gewicht per stuk: 20 cm gewicht per stuk: Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. 2 kg deze artikelen zullen … Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit. Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! In zeer goede staat voorstellend 2 verschillende staande figuren hoogte ca. Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden!

Gietijzeren Haardbokken Catawiki

Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden. De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk.. 2 kg deze artikelen zullen …

Een Stel Haardbokken Verguld Brons En Smeedijzer Catawiki

28 cm breedte messing voorkant: Haardbokken werden in de open haard gebruik om een rooster op te leggen waarop het hout werd gebrand. 41 cm hoogte messing voorkant:.. Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit.

Gietijzeren Vuurbokken Ook Wel Haardbokken Genoemd Catawiki

Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit... Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk. Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. De drager voor de houtblokken is van gietijzer. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen... Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00.

Haardbokken Met Haardstel 5 Messing Catawiki

De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. 28 cm breedte messing voorkant: 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed.

Franse Gietijzeren Haardbokken Met Haardschild Ca 1900 Catawiki

Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit. De voorkant van de bokken heeft een prachtige voorstelling van massief messing, met in het midden een gargoyle. Haardbokken werden in de open haard gebruik om een rooster op te leggen waarop het hout werd gebrand. 28 cm breedte messing voorkant: 33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed. 20 cm gewicht per stuk: Een stel fraaie en zeldzame boedha haardbokken. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00.. De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt.

Een Stel Gietijzeren Vuurbokken Ca 1900 Catawiki

Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden... Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. Met bemiddelingskosten van catawiki en verzendkosten van € 18,00 erbij komt dit neer op een totaal bedrag van € 121,55. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. Het set heeft beide een mooi kopje wat lijkt op een soldaat. Haardbokken werden in de open haard gebruik om een rooster op te leggen waarop het hout werd gebrand. De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand... De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand.

Twee Gietijzeren Vuur Haardbokken Met Kinderkopje Catawiki

40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed. Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk. Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. 2 kg deze artikelen zullen …

Haardbokken Chenets Andirons Gietijzer Catawiki

Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. Een stel fraaie en zeldzame boedha haardbokken. 41 cm hoogte messing voorkant: 35 cm kunnen afgehaald worden, regio utrecht, of verzonden worden Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk. Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos. Met bemiddelingskosten van catawiki en verzendkosten van € 18,00 erbij komt dit neer op een totaal bedrag van € 121,55. Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed. Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden. 20 cm gewicht per stuk: Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit.

Vuurbokken C Q Haardbokken Met Vrouwelijke Buste Catawiki

De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit. 33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed. Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit. De drager voor de houtblokken is van gietijzer. Met bemiddelingskosten van catawiki en verzendkosten van € 18,00 erbij komt dit neer op een totaal bedrag van € 121,55. Het set heeft beide een mooi kopje wat lijkt op een soldaat. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer.. Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden.

Antieke Franse Haardbokken Ijzer Gegoten Gesmeed Catawiki

35 cm kunnen afgehaald worden, regio utrecht, of verzonden worden. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen.

Haardbokken Haardstel Paar Van 2 Ijzer Catawiki

Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit. 20 cm gewicht per stuk: Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit. Haardbokken werden in de open haard gebruik om een rooster op te leggen waarop het hout werd gebrand. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos. 35 cm kunnen afgehaald worden, regio utrecht, of verzonden worden 35 cm kunnen afgehaald worden, regio utrecht, of verzonden worden

Gietijzeren Haardbokken In De Vorm Van Een Amerikaanse Catawiki

De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand. 2 kg deze artikelen zullen ….. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen.

Beeldschone Antieke Haardbokken Vuurbokken Uit Frankrijk Catawiki

Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! Een stel fraaie en zeldzame boedha haardbokken. 41 cm hoogte messing voorkant: Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed. 20 cm gewicht per stuk: In zeer goede staat voorstellend 2 verschillende staande figuren hoogte ca. 2 kg deze artikelen zullen … Met bemiddelingskosten van catawiki en verzendkosten van € 18,00 erbij komt dit neer op een totaal bedrag van € 121,55.. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk.

Bronzen Haardbokken 2 Brons Catawiki

Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit.. Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk. De voorkant van de bokken heeft een prachtige voorstelling van massief messing, met in het midden een gargoyle. De drager voor de houtblokken is van gietijzer. 20 cm gewicht per stuk: Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. Haardbokken werden in de open haard gebruik om een rooster op te leggen waarop het hout werd gebrand. 35 cm kunnen afgehaald worden, regio utrecht, of verzonden worden 41 cm hoogte messing voorkant: 33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk.

Imposante Empire Haardbokken Antiek Geel Koper Catawiki

De drager voor de houtblokken is van gietijzer... De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand. Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer.

Haardbokken Van Messing En Gietijzer Frankrijk Begin Catawiki

41 cm hoogte messing voorkant: De voorkant van de bokken heeft een prachtige voorstelling van massief messing, met in het midden een gargoyle. 28 cm breedte messing voorkant: Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. 20 cm gewicht per stuk: De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand. Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit. Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit.

Gietijzeren Haardbokken Ca 1900 Catawiki

Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand.. Het set heeft beide een mooi kopje wat lijkt op een soldaat.

Set Van Twee Schitterende Vrouwelijke Haard Bokken Catawiki

Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00.. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk. De drager voor de houtblokken is van gietijzer. Het set heeft beide een mooi kopje wat lijkt op een soldaat. Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden. Haardbokken werden in de open haard gebruik om een rooster op te leggen waarop het hout werd gebrand. Een stel fraaie en zeldzame boedha haardbokken. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. 28 cm breedte messing voorkant: Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit.. Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden.

Grote Gotische Bronzen Haardbokken Gotische Stijl Catawiki

20 cm gewicht per stuk: . Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00.

Haardbokken Mannenbuste Met Baard Ca 1880 Catawiki

De drager voor de houtblokken is van gietijzer. In zeer goede staat voorstellend 2 verschillende staande figuren hoogte ca. 2 kg deze artikelen zullen … Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos. De voorkant van de bokken heeft een prachtige voorstelling van massief messing, met in het midden een gargoyle. De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand. Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos.

Haardbokken Met Haardstel 5 Messing Catawiki

Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit. . 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed.

Twee Antieke Haardbokken Catawiki

28 cm breedte messing voorkant: Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed. De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand. De drager voor de houtblokken is van gietijzer. Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00... Haardbokken werden in de open haard gebruik om een rooster op te leggen waarop het hout werd gebrand.

2 Gietijzeren Haardbokken Vuurbokken Ijzer Catawiki

Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit. 35 cm kunnen afgehaald worden, regio utrecht, of verzonden worden Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos. De drager voor de houtblokken is van gietijzer. De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. Het set heeft beide een mooi kopje wat lijkt op een soldaat. Met bemiddelingskosten van catawiki en verzendkosten van € 18,00 erbij komt dit neer op een totaal bedrag van € 121,55.

Een Paar Gietijzeren Vuurbokken Catawiki

Met bemiddelingskosten van catawiki en verzendkosten van € 18,00 erbij komt dit neer op een totaal bedrag van € 121,55... 33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed. Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden.. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed.

Oude Franse Haardsteunen Vuurbokken Catawiki

28 cm breedte messing voorkant: Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! 2 kg deze artikelen zullen … De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. 33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed.

Franse Haardbokken 2 Catawiki

De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand. 2 kg deze artikelen zullen … 20 cm gewicht per stuk:.. De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand.

Gietijzeren Haardbokken Catawiki

Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit. Een stel fraaie en zeldzame boedha haardbokken. 33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand. Met bemiddelingskosten van catawiki en verzendkosten van € 18,00 erbij komt dit neer op een totaal bedrag van € 121,55. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed. 2 kg deze artikelen zullen ….. De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand.

Napoleon Iii Haardbokken Sphinx En Een Gedraaide Pook Catawiki

Met bemiddelingskosten van catawiki en verzendkosten van € 18,00 erbij komt dit neer op een totaal bedrag van € 121,55.. Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden!

Haardbokken Fransman Met Hoed Ca 1900 Catawiki

De voorkant van de bokken heeft een prachtige voorstelling van massief messing, met in het midden een gargoyle. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed. De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. 28 cm breedte messing voorkant: 20 cm gewicht per stuk:

Set Antieke Franse Haardbokken Genets Catawiki

35 cm kunnen afgehaald worden, regio utrecht, of verzonden worden.. In zeer goede staat voorstellend 2 verschillende staande figuren hoogte ca. 33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed. Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk. De drager voor de houtblokken is van gietijzer. Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! 2 kg deze artikelen zullen …. Met bemiddelingskosten van catawiki en verzendkosten van € 18,00 erbij komt dit neer op een totaal bedrag van € 121,55.

Haardbokken Mannenbuste Met Snor Eind 19e Eeuw Catawiki

De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk. Een stel fraaie en zeldzame boedha haardbokken. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed.. Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00.

Haardbokken Fransman Met Hoed Ca 1900 Catawiki

Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer.. Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos. Haardbokken werden in de open haard gebruik om een rooster op te leggen waarop het hout werd gebrand. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk. Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. 28 cm breedte messing voorkant: 41 cm hoogte messing voorkant: De drager voor de houtblokken is van gietijzer.

Haardbokken Van Messing En Gietijzer Frankrijk Begin Catawiki

Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. 33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed. De drager voor de houtblokken is van gietijzer. Met bemiddelingskosten van catawiki en verzendkosten van € 18,00 erbij komt dit neer op een totaal bedrag van € 121,55.

Een Paar Geel Koperen Vergulde Vuurbokken Haardbokken Catawiki

De voorkant van de bokken heeft een prachtige voorstelling van massief messing, met in het midden een gargoyle. 28 cm breedte messing voorkant: De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit. Haardbokken werden in de open haard gebruik om een rooster op te leggen waarop het hout werd gebrand. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk. De voorkant van de bokken heeft een prachtige voorstelling van massief messing, met in het midden een gargoyle. 41 cm hoogte messing voorkant:. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed.

Gigantisch Paar Haardbokken In Verguld Brons Met Een Catawiki

20 cm gewicht per stuk:. Het set heeft beide een mooi kopje wat lijkt op een soldaat. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed. 2 kg deze artikelen zullen … 20 cm gewicht per stuk: De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. Haardbokken werden in de open haard gebruik om een rooster op te leggen waarop het hout werd gebrand. Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden... 41 cm hoogte messing voorkant:

Set Gietijzeren Haardbokken Catawiki

28 cm breedte messing voorkant:. De drager voor de houtblokken is van gietijzer.

Haardbokken Chenets Andirons Gietijzer Catawiki

20 cm gewicht per stuk: 35 cm kunnen afgehaald worden, regio utrecht, of verzonden worden De drager voor de houtblokken is van gietijzer. In zeer goede staat voorstellend 2 verschillende staande figuren hoogte ca. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk. Met bemiddelingskosten van catawiki en verzendkosten van € 18,00 erbij komt dit neer op een totaal bedrag van € 121,55. Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos. 41 cm hoogte messing voorkant: Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. Een stel fraaie en zeldzame boedha haardbokken. 28 cm breedte messing voorkant:

Vuurbokken Haardbokken Frankrijk Eind 19de Eeuw Catawiki

Met bemiddelingskosten van catawiki en verzendkosten van € 18,00 erbij komt dit neer op een totaal bedrag van € 121,55. Het set heeft beide een mooi kopje wat lijkt op een soldaat. Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand. Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden.. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed.

Beeldschone Antieke Haardbokken Vuurbokken Uit Frankrijk Catawiki

Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer... . Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen.

Vuurbokken Haardbokken Andirons Sphinx 2 Catawiki

33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed... 33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed. 2 kg deze artikelen zullen …. De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand.

Tweetal Zware Haardsteunen Haardbokken Gietijzer Catawiki

Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden!.. Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. 20 cm gewicht per stuk: Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed. Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden. De voorkant van de bokken heeft een prachtige voorstelling van massief messing, met in het midden een gargoyle. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit. Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos.. De drager voor de houtblokken is van gietijzer.

Haardbokken 2 Ijzer Gegoten Gesmeed Catawiki

20 cm gewicht per stuk: . De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand.

Vuurbokken Haardbokken Frankrijk Eind 19de Eeuw Catawiki

Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos. Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. Het set heeft beide een mooi kopje wat lijkt op een soldaat.. Een stel fraaie en zeldzame boedha haardbokken.

Twee Vuur Of Haardbokken Catawiki

Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! De drager voor de houtblokken is van gietijzer. De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. 20 cm gewicht per stuk: Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk. 41 cm hoogte messing voorkant: 35 cm kunnen afgehaald worden, regio utrecht, of verzonden worden 28 cm breedte messing voorkant: Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit.. 41 cm hoogte messing voorkant:

Paar Haardbokken Voor Open Haard Man Met Hoed 2 Ijzer Catawiki

Het set heeft beide een mooi kopje wat lijkt op een soldaat. Een stel fraaie en zeldzame boedha haardbokken. Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. Het set heeft beide een mooi kopje wat lijkt op een soldaat. Met bemiddelingskosten van catawiki en verzendkosten van € 18,00 erbij komt dit neer op een totaal bedrag van € 121,55. De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. 41 cm hoogte messing voorkant:. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk.

Gigantisch Paar Haardbokken In Verguld Brons Met Een Catawiki

Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk. De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. Een stel fraaie en zeldzame boedha haardbokken. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit. Haardbokken werden in de open haard gebruik om een rooster op te leggen waarop het hout werd gebrand. 41 cm hoogte messing voorkant: 28 cm breedte messing voorkant: 2 kg deze artikelen zullen … Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit.

Twee Lange Gietijzeren Haardbokken Frankrijk Eind 19e Catawiki

Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos. Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden. De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. De voorkant van de bokken heeft een prachtige voorstelling van massief messing, met in het midden een gargoyle. Haardbokken werden in de open haard gebruik om een rooster op te leggen waarop het hout werd gebrand. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk. Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos. 33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed.. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed.

Set Van Twee Gietijzeren Haardbokken Vuurbokken Met Catawiki

33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed. De voorkant van de bokken heeft een prachtige voorstelling van massief messing, met in het midden een gargoyle. 35 cm kunnen afgehaald worden, regio utrecht, of verzonden worden 28 cm breedte messing voorkant: Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. 40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed. De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. 2 kg deze artikelen zullen … In zeer goede staat voorstellend 2 verschillende staande figuren hoogte ca. 20 cm gewicht per stuk: Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand.

Een Stel Gietijzeren Vuurbokken Als Dames 19e Eeuw Catawiki

33 cm lang, 22 cm hoog en 10 breed. In zeer goede staat voorstellend 2 verschillende staande figuren hoogte ca. 41 cm hoogte messing voorkant:.. 41 cm hoogte messing voorkant:

Grote Gotische Bronzen Haardbokken Gotische Stijl Catawiki

20 cm gewicht per stuk:. Het smeedijzer/gietijzer ziet er nog perfect uit. De haardbokken werden in de open haard gebruikt om een rooster op te leggen waar het hout op werd verbrand. Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! 35 cm kunnen afgehaald worden, regio utrecht, of verzonden worden.. In zeer goede staat voorstellend 2 verschillende staande figuren hoogte ca.

Twee Lange Gietijzeren Haardbokken Frankrijk Eind 19e Catawiki

40 cm lang, 22 cm hoog en 12 cm breed. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer.

Prachtige Vuurbokken Gietijzer Antiek Haardbokken Catawiki

De drager voor de houtblokken is van gietijzer. Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos. Haardbokken werden in de open haard gebruik om een rooster op te leggen waarop het hout werd gebrand. Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! De voorkant van de bokken heeft een prachtige voorstelling van massief messing, met in het midden een gargoyle. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. 41 cm hoogte messing voorkant: De drager voor de houtblokken is van gietijzer. 35 cm kunnen afgehaald worden, regio utrecht, of verzonden worden.. 2 kg deze artikelen zullen …

Een Paar Geel Koperen Vergulde Vuurbokken Haardbokken Catawiki

Op 1 maart bestel ik via de site van catawiki oorbellen ter waarde van € 95,00. Twee haardbokken,deze gebruikt men in de openhaard om houtblokken op te leggen. De drager voor de houtblokken is van gietijzer. Het set heeft beide een mooi kopje wat lijkt op een soldaat. Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden.. De drager voor de houtblokken is van gietijzer.

Chenets Vuurbokken In De Vorm Van Een Sphinx Catawiki

Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos. Mooie, bijzondere gietijzeren haardbokken, zware kwaliteit. Wordt zorgvuldig verpakt en verzonden! 41 cm hoogte messing voorkant:

Vuurbokken C Q Haardbokken Met Vrouwelijke Buste Catawiki

Wordt netjes verpakt en verzekerd verzonden. Een van de bokken is ooit gerepareerd met een las,zie fotoos. 41 cm hoogte messing voorkant: De conditie is zeer goed te noemen, zeker gezien de leeftijd en het gegeven dat ze in het haardvuur zijn gebruikt. Antieke franse haardbokken / vuurbokken materiaal is gietijzer. Omstreeks 1900 afkomstig uit frankrijk.

Popular posts from this blog

3D Master Shade Guide Conversion