Collectie Antieke Staande Klokken Te Koop Uitstekend

Collectie Antieke Staande Klokken Te Koop Uitstekend. Mentink & roest antiquairs staat wereldwijd bekend om zijn uitzonderlijke collectie antieke klokken en fijn mechanische instrumenten van museale kwaliteit. Niet alle antieke klokken zijn trouwens veel geld waard. Een bijzondere antieke klok kan makkelijk duizenden euro's kosten, maar ook voor een paar tientjes vind je al een karakteristiek exemplaar.

Klaren Klokkenspeciaalzaak

Uitgelicht Klaren Klokkenspeciaalzaak

Een bijzondere antieke klok kan makkelijk duizenden euro's kosten, maar ook voor een paar tientjes vind je al een karakteristiek exemplaar. Inruil of verkoop van je eigen klok is ook mogelijk. Mentink & roest antiquairs staat wereldwijd bekend om zijn uitzonderlijke collectie antieke klokken en fijn mechanische instrumenten van museale kwaliteit. Op dit moment verkopen wij in onze antiekwinkel zo'n 250 oude klokken.

En het aantal is nog groeiende.

Bij ons vindt u ruim 200 antieke klokken, stuk voor stuk met zorg ingekocht en vakkundig gereviseerd. Een bijzondere antieke klok kan makkelijk duizenden euro's kosten, maar ook voor een paar tientjes vind je al een karakteristiek exemplaar. U krijgt 10 jaar garantie en een beschrijving van de klok met datering. Een klok krijgt over het algemeen het label antiek als deze minstens honderd jaar oud is. Je hebt bij ons de keus uit een groot aanbod antieke klokken.

Klaren Klokkenspeciaalzaak

En het aantal is nog groeiende. Je krijgt 1 jaar volledige garantie en de … Een bijzondere antieke klok kan makkelijk duizenden euro's kosten, maar ook voor een paar tientjes vind je al een karakteristiek exemplaar. Een bijzondere antieke klok kan makkelijk duizenden euro's kosten, maar ook voor een paar tientjes vind je al een karakteristiek exemplaar.

Popular posts from this blog

3D Master Shade Guide Conversion